Vés al contingut

Donacions

Gràcies pel teu interès a donar suport a la nostra lluita contra l’abocador de Can Mata! Cada donació, per petita que sigui, ens ajuda a continuar endavant amb la nostra campanya de conscienciació i accions legals per aconseguir el tancament definitiu d’aquestes instal·lacions contaminants.

Per què donar?

L’abocador de Can Mata suposa un greu risc per a la salut dels veïns i el medi ambient de la zona. Des de la seva obertura il·legal als anys 80 del segle passat, tones de residus han estat enterrats sense les degudes mesures de seguretat. Això ha provocat, molt probablement, filtracions contaminants als aqüífers subterranis i l’emanació de gasos nocius.

La nostra associació treballa sense descans per vetllar pel compliment de la normativa mediambiental i els drets dels ciutadans a un entorn saludable. Però necessitem la teva ajuda per finançar estudis tècnics, assessoria legal i campanyes de pressió.

Dona de forma ràpida i segura

Pots realitzar la teva donació econòmica a través de les següents vies:

  • 📲 Paypal:

Bitcoin: Envia els teus bitcoins a aquesta adreça de moneder:

bc1qaa7d5zs4jtfy00dz2ls3pm7gt9qxlg4slxedrm

Cada aportació compta i es destina íntegrament a la nostra tasca de protecció de l’entorn. Amb la teva donació estaràs contribuint a aconseguir un futur més net i sostenible per a les properes generacions.

Gràcies pel teu compromís! Junts aconseguirem #TanquemCanMata.