Vés al contingut

Rifa benèfica de panera de Nadal

  Per tal de recaptar donatius per a la nostra lluita contra l’abocador de Can Mata, hem organitzat una rifa. El premi és una fabulosa cistella de Nadal, preparada amb tot l’afecte per un conegut supermercat local de Masquefa.

  Bases

  1. Identificació de l’Entitat Organitzadora: La present rifa està organitzada per l’associació “Associació Plataforma per al tancament de l’abocador de Can Mata” d’ara endavant, l’Organització.
  2. Prohibició de participació: Queda prohibida la participació de menors d’edat i incapacitats legalment.
  3. Descripció del premi: El premi consisteix en una panera de Nadal.
  4. Dates de Venda de Suports de Participació: El període de venda dels suports de participació començarà el 26/10/2023 i finalitzarà el 21/12/2023..
  5. Data i Lloc del Sorteig: El sorteig es durà a terme el 22/12/2023 a Madrid, en ser coincident amb el primer premi de la loteria de Nadal.
  6. Forma i Lloc de Publicació dels Resultats: Els resultats del sorteig es publicaran al lloc web de Tanquem Can Mata https://tanquemcanmata.org així com a xarxes socials, dins dels 7 dies posteriors al sorteig.
  7. Territori de Venda: La venda dels suports de participació es durà a terme a l’entorn de l’abocador de Can Mata (Hostalets de Pierola, Piera, Masquefa, Esparreguera i Collbató).
  8. Número de Suports de Participació: S’emetran un total de 1000 suports de participació, numerats del 000 al 999.
  9. Preu de la Participació: Les participacions van associades a un donatiu recomanat de 2€.
  10. Adjudicació dels Premis: Els premis seran adjudicats als participants els números dels quals coincideixin amb les 3 últimes xifres del sorteig de Nadal de 2023.
  11. Garantia de Disponibilitat del Premi: L’Organització es constitueix com a única garant de la disponibilitat del premi i com a única obligada al lliurament de la cistella de Nadal al guanyador de la rifa.

  Aquestes bases regulen la realització de la rifa de la panera de Nadal de Tanquem Can Mata. La participació a la rifa implica l’acceptació d’aquestes bases totalment. L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar la rifa en cas de circumstàncies imprevistes.